AQ Skin Solutions Beograd

                                 Tehnologija

Faktori rasta su odgovorni za pomoć pri eliminaciji vidljivi efekti hronološkog starenja kao i prerano starenje izazvano negativnim faktora životne sredine….


Proizvodi AQ Skin Solutions-a su formulisani patentiranom tehnologijom proizvodnje faktora rasta kako bi se obezbedio najviši kvalitet dobijanja faktora rasta.
Tehnologija faktora rasta GF-tehnologija se odnosi na naprednu, najsavremeniju metodu proizvodnje ljudskih faktora rasta i upotrebe u aktuelnim proizvodima za negu kože. 

Faktori rasta (GF), grupa specijalizovanih proteina sa mnogim funkcijama, nalaze se u mnogim različitim vrstama ćelija u ljudskom telu. Faktori rasta igraju ulogu u povećanju proizvodnje ćelija, podelu ćelija, proizvodnji krvnih sudova i proizvodnji kolagena i elastina.Koža i skalp sadrže višestruke faktore rasta koji regulišu prirodnu obnovu ćelija kao i posledice oštećenja kože i održavaju normalan ciklus rasta dlake.Faktori rasta su odgovorni za smanjenje vidljivih efekata hronološkog starenja i prevremenog starenja uzrokovani faktora životne sredine. 


Posljedice izloženosti životne sredine i normalnih procesa starenja dovode do prekomernog oštećenja kožnih i skalpnih ćelijskih komponenti, što rezultira razgradnjom kolagenskih i elastinskih mreža u dermisu sa stvaranjem efekta vidljivog starenja lica. Ova ista vrsta oštećenja na kraju oštećuje funkciju faktora rasta, tako da su manje sposobne popraviti oksidativna oštećenja, a oštećenja postaju trajna.Naučno istraživanje bioloških funkcija GF-a pokazalo je da je medicinska GF-tehnologija vezana za rešavanje mnogih   bolesti ćelija. Međutim, GF-tehnologija ima mnoge druge aplikacije za zdravlje ljudi. Može pomoći ljudima da postignu mladalački i živahniji   izgled bez skupih plastičnih operacija ili Botox tretmana. Napredak u GF tehnologiji pruža pomoć u promeni znakova starenja. GF-   tehnologija se takođe uspešno koristi za podsticanje zdravog rasta dlake, smanjujući nastanak ožiljaka, podpomaže kožu tokom post-   proceduralnog lečenja kao i skraćivanje vremena lečenja opekotina. 

Powered by WebExpress