AQ Skin Solutions SERUMI

                                                    Benefiti od Humanih Faktora Rasta- HUMAN GROWTH FACTORS 


 Oštećenja kože i prevremeno starenje kože.


 Negativni elementi poput sunčevog UV zračenja, hemikalija koje se nalaze u hrani, i zagađenja u životnoj sredini, mogu generisati slobodne   radikale unutar naše kože, što dovodi do prevremenog starenja kože.Istraživači su otkrili da ovi slobodni radikali uzrokovani faktorima životne   sredine, čine oko 90% percepcionog starenja kože - uključujući bore, suvoću, pigmentaciju i gubitak elastičnosti. 

 Kako god da starimo, oštećenja ne prolaze prirodno ili se ne popravljaju lako, što podstiče potrebu za prirodnim dodatkom podmlađivanja, radi   revitalizacije naše kože na jedan neinvazivan I prirodan način.
 
 Zašto faktori rasta - GROWTH FACTORS? Faktori rasta su proteini prirodno   proizvedeni od strane tela koji promovišu rast, organizaciju i   održavanje ćelija i tkiva. 

 Doodavanje Faktora rasta- GROWTH FACTORS kod smanjene proizvodnje, sa lokalnom primenom, klinički je dokazano da pomaže u   zaceljivanju preuranjeno ostarele i oštećene kože, vraća dermis i epidermis u mladalačko stanje.AQ Skin Solutions se fokusira na naučni i   prirodni pristup nege kože sa patentiranom tehnologijom Faktora rasta. 

 AQ Skin Solutions - GROWTH FACTORS tehnologija je prvobitno otkrivena za lečenja rana i terapije regeneracije ćelija u žrtvama opekotina   trećeg stepena.Faktori rasta - GROWTH FACTORS su izolovani i prečišćeni korišćenjem napredne tehnologije sortiranja ćelija u istraživanju   matičnih ćelija. Ove su ekranizovane i besmrtonosne ćelijske linije, visoke čistoće. 

 Faktori rasta - GROWTH FACTORS su prirodno proizvedeni od strane fibroblastnih ćelija.• Patentirana tehnologija faktora ljudskog rasta -   GROWTH FACTORS klinički je dokazala da oslobađa potencijal obrnuti proces starenja ćelija i podstiče prirodni proces oporavka tela,kože,   folikule dlaka i vaginalni zidovi. (U.S. Pat. 8,518,879)

 • AQ Skin Solutions dokazuje da se terapija sa faktorima rasta - GROWTH FACTORS najbolje dopunjuje konvencionalnim Anti aging   terapijama, kao što su laseri ili mikronidling, kako bi smanjili pojavu finijih linija, bora, foto oštećenja, ožiljaka i akni.
 • Proizvodi AQ Skin Solutions pokreću sopstveni odgovor tela na samo-izgradnju kolagena i ekstracelularne matrice. 

 & - AQ Active Serum koristi patentiranu tehnologiju rasta (GF) koristeći visoku čistoću faktora rasta fbroblasta odgovornih za prirodno         održavanje   ćelija kože. 


 & - AQ Eye Serum specifično je formulisan sa patentiranom GF tehnologijom da vratite delikatnu oblast oko oka.
 
 & - AQ Recovery Serum dizajniran je da poboljša prirodni proces regeneracije i obnove kože, promovisanjem proizvodnje kolagena,dobre   cirkulacije i ćelijske regeneracije. 

 & - AQ Advanced Hair Complex cilja posledice proređivanja kose, očvršćavanje glave i slabljenje folikula kose, primenom patentirane GF     tehnologije u korenu kose. 

 & - AQ Lash Serum je bezbedan i prirodan pristup obnavljanju zdravlja vitalnost trepavica i obrva, čineći ih da izgledaju duže, deblje i tamnije bez   promene boje očiju. 

 & - AQ Vaginal Rejuvenation System (VRS) je probojni sistem koji koristi patentirana GF tehnologiju koja će pomoći u obnavljanju prirodnih   vaginalnih funkcija, sprečiti suvoću i iritaciju. 


Powered by WebExpress